Κάθε Δευτέρα, το Δελτίο Καλών Ειδήσεων που χρειάζεσαι

Δελτίο Καλών Ειδήσεων

Το United For Good παρουσιάζει το εβδομαδίαιο podcast Καλών Ειδήσεων. Κάθε Δευτέρα στις 8 το πρωί, στις μεγαλύτερες πλατφόρμες.

Μέσα από το newsletter και τα social media μας μοιραζόμαστε καλές & χαρούμενες ειδήσεις από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Ειδήσεις που μας γεμίζουν αισιοδοξία, δίνουν την ελπίδα που χρειαζόμαστε και μας υπενθυμίζουν ότι τελικά τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα.

Το United For Good θέλουμε να συνδεθεί με την ελπίδα, την αισιοδοξία και την καλοσύνη που υπάρχει ανάμεσα μας και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να το επικοινωνούμε από τα μέσα μας.

Η ομάδα μας αυτήν την δύσκολη περίοδο για όλους μας, ξεκινάει την επόμενη της πρωτοβουλία, ένα εβδομαδιαίο σύντομο δελτίο καλών ειδήσεων.

Κάθε Δευτέρα στις 8:00 το πρωί, ένα σύντομο επεισόδιο με καλές ειδήσεις θα σε περιμένει στις μεγαλύτερες πλατφόρμες ακρόασης podcast.

Το πρώτο επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και κάθε εβδομάδα θα σας κάνουμε παρέα μέσα από το επίσημο podcast του United For Good.

Συντονίσου στο Anchor, στο Spotify και κάνοντας search το podcast στις μεγαλύτερες πλατφόρμες!

Μπες στην συζήτηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σε κανέναν δεν αρέσουν τα popups, αλλά το newsletter μας αρέσει σε πολλούς.

Κάνε εγγραφή στο “Good Newsletter” μας και ετοιμάσου γιατί το inbox σου πρόκειται να γεμίσει ελπίδα. Ήδη πολλοί είναι μέσα! Εσύ;