Ο Γιάννης Σαρακατσάνης φοράει τη δική του United For Good μπλούζα!

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης φοράει τη δική του United For Good μπλούζα!

Ο αγαπητός σε όλους ηθοποιός, Γιάννης Σαρακατσάνης, στο νέο του βίντεο φοράει τη δική του United For Good μπλούζα!

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης ασχολείται με την κωμωδία πολλά χρόνια. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας ενώ αυτό το διάστημα έχει το δικό του κανάλι στο YouTube και συμμετέχει στην εκπομπή “Απόψε Μόνο” στο Mega!

Ο Γιάννης, τον Απρίλιο του 2020 ανεβάζει ένα διαφορετικό (σε περιεχόμενο) βίντεο στο YouTube Channel του και ξεκινάει infocomedy περιεχόμενο. Με περισσότερες από 90,000 προβολές στο βίντεο αυτό, ο Γιάννης ξεκινάει μια νέα κατηγορία στο Ελληνικό YouTube όπου συνδιάζει την κωμωδία με πληροφορίες και γνώσεις.

Αυτό το βίντεο (όπως και τα επόμενα) τα αγαπήσαμε. Σε κάθε βίντεο του, ο Γιάννης έρχεται με πληροφορίες όπου της επικοινωνεί με έναν ωραίο και χαλαρό τρόπο.

Σημαντικό για εμάς και την ομάδα μας είναι να επιλέγουμε συνεργάτες που πιστεύουμε και εμείς. Έτσι, ο Γιάννης ήταν από τους ανθρώπους που θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του και να ξεκινήσουμε μια συνεργασία.

Και έτσι έγινε! Του στείλαμε μια UFG Original μπλούζα, με το κεντρικό μας μήνυμα “Enabling Society For A Cause” και στις 9/11 ανέβασε το παρακάτω βίντεο.

Αξίζει να δεις ολόκληρο το βίντεο καθώς μιλάει για την Brene Brown και το βιβλίο της “Τόλμηση να Ηγηθείς”. Αν θέλεις απλά να δεις το κομμάτι που μιλάει για την Δράση για το Περιβάλλον θα το βρεις στο σημείο 15:00.

Γιάννη, αν το βλέπεις αυτό, χαιρόμαστε να έχουμε συνεργάτες σαν και εσένα!

Αν δεν είσαι ο Γιάννης μπορείς να μάθεις περισσότερα για την Δράση για το Περιβάλλον του United For Good!

Μπες στην συζήτηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σε κανέναν δεν αρέσουν τα popups, αλλά το newsletter μας αρέσει σε πολλούς.

Κάνε εγγραφή στο “Good Newsletter” μας και ετοιμάσου γιατί το inbox σου πρόκειται να γεμίσει ελπίδα. Ήδη πολλοί είναι μέσα! Εσύ;