Καλές Ειδήσεις: Δελτίο Καλών Ειδήσεων

Καλές Ειδήσεις | Δελτίο Καλών Ειδήσεων | Podcast με αισιόδοξες ειδήσεις

Καλές Ειδήσεις: Μια πρωτοβουλία του United For Good για να γεμίσεις ελπίδα και αισιοδοξία.

Από πάντα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν γεμάτα με αρνητικές ειδήσεις. Πυρκαγιές, σεισμοί, απώλειες ανθρώπων και με την πανδημία του Covid-19 αυτές οι ειδήσεις αυξήθηκαν.

Μια σειρά από έρευνες καταλήγουν πως αυτά τα γεγονότα κυρίως έχουν επίδραση στην ψυχική μας υγεία. Σε δεύτερο στάδιο, συντελούν στο να δημιουργούμε μια εικόνα πως ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο.

Στην πραγματικότητα, βλέποντας την μεγάλη εικόνα, παρατηρούμε πως το προσδόκιμο ζωής έχει αυξηθεί σημαντικά ή ότι έχουν μειωθεί τα ατυχήματα και θάνατοι σε πολλές περιπτώσεις. Και όσο αυτοί οι αριθμοί μειώνονται, παρατηρούμε πως η μετάδοση και η χρήση “βαριών” λέξεων έχει αυξηθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σου προτείνουμε αυτό το βίντεο: Ο κόσμος γίνεται καλύτερος ή χειρότερος;

Καλές Ειδήσεις: Είναι η λύση που προτείνουμε

Μέσα από τα social media και το newsletter μας (ανακάλυψε το Good Newsletter) προσπαθούμε να γίνουμε εμείς αυτή η αλλαγή και να επικοινωνούμε καλές ειδήσεις.

Οι καλές ειδήσεις είναι αισιόδοξες, θετικές και ελπιδοφόρες ειδήσεις. Είναι ειδήσεις που μας κάνουν να νιώθουμε ελπίδα, ότι όντως τα πράγματα πάνε καλά!

Συντονίσου στο Δελτίο Καλών Ειδήσεων του United For Good και γέμισε αισιοδοξία την μέρα σου.

Ακολούθησε μας στο Spotify, Google Podcast και στο Apple Podcasts.

Άκου τα τελευταία επεισόδια:

Ανακάλυψε περισσότερα δελτία καλών ειδήσεων στο αρχείο μας.

Σε κανέναν δεν αρέσουν τα popups, αλλά το newsletter μας αρέσει σε πολλούς.

Κάνε εγγραφή στο “Good Newsletter” μας και ετοιμάσου γιατί το inbox σου πρόκειται να γεμίσει ελπίδα. Ήδη πολλοί είναι μέσα! Εσύ;