Πολιτική Απορρήτου

Καλύτερο Μέλλον με το United For Good

Σεβόμαστε τα δεδομένα σου και είμαστε υπέρ της διαφάνειας. Ρίξε μια ματιά για τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε και πως χειριζόμαστε τα δεδομένα που διατηρούμε στα συστήματα μας.

Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί τα συλλέγουμε

Παραγγελίες

Συλλέγουμε δεδομένα για τις παραγγελίες όπου μας βοηθούν να εκτελέσουμε σωστά την παραγγελία. Τα δεδομένα που συλλέγουμε είναι όλα αυτά τα πεδία που συμπληρώνεις για την εκτέλεση της παραγγελίας. Όπως τηλέφωνο επικοινωνίας, όνομα, επώνυμο και email.

Τα δεδομένα αυτά διατηρούνται στα συστήματα του Teesney.com, καθώς η αγορά ολοκληρώνεται από εκεί. Ενώ, διατηρούμε και εμείς αυτά τα δεδομένα ώστε να πραγματοποιήσουμε τις δωρεές και έπειτα να ενημερώσουμε τους πελάτες.

Φόρμες

Στις φόρμες που συμπληρώνεις συλλέγουμε μόνο τα δεδομένα των πεδίων. Όπως email, όνομα κτλ. Αυτά τα δεδομένα μας βοηθούν να απαντήσουμε στο αίτημα σου είτε για σκοπούς επικοινωνίας.

Analytics

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Analytics έτσι ώστε να ελέγχουμε την απόδοση της ιστοσελίδας καθώς και τον τρόπο που την χρησιμοποιούν οι χρήστες με στόχο να βελτιώσουμε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας για την ευκολία και την καλύτερη εμπειρία των χρηστών μας. Τα δεδομένα αυτά διαγράφονται μετά από 26 μήνες.

Επίσης, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία Facebook Pixel της Facebook. Τα δεδομένα αποθηκεύονται στα συστήματα της Facebook και το United For Good δεν τα διαχειρίζεται.

Newsletter

Όταν κάνεις εγγραφή στο newsletter μας τότε συλλέγουμε τα δεδομένα που μας δίνεις (όνομα και email).

Μπορείς να αλλάξεις ή να σβήσεις τα δεδομένα σου στο κάτω μέρος κάθε email που σου έχουμε στείλει στους συνδέσμους “update my preferences” και “unsubscribe”.

Για την αποστολή newsletter χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Mailchimp όπου και τα δεδομένα διατηρούνται στους διακομιστές αυτής της υπηρεσίας.

Σύστημα δωρεών

Για την παρακολούθηση της πορείας του αντίκτυπου του United For Good, την δημοσίευση αναφορών με τις δωρέες και το έργο της δράσης μας αλλά και λειτουργίες όπως το My Impact (σύντομα διαθέσιμο – οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να δουν τον αντίκτυπο που έχουν δημιουργήσει), διατηρούμε ένα αρχείο δωρεών.

Για κάθε δωρεά δημιουργούμε μια καταχώρηση με τα στοιχεία του πελάτη (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο) και την δωρεά που πραγματοποίησε. Αυτό μας βοηθάει εσωτερικά για να γνωρίζουμε το ποσό που πρέπει να γίνει δωρεά σε κάθε οργανισμό και project, το σύστημα επίσης μας δίνει την δυνατότητα να ενημερώσουμε τους δωρητές όταν ολοκληρωθεί η δωρεά ενώ οι πελάτες μπορούν να δουν τον αντίκτυπο που έχουν δημιουργήσει.

Τα δεδομένα αυτά παραμένουν σε συστήματα του United For Good και δεν κοινοποιούνται σε καμία περίπτωση με τρίτους. Για οποιαδήποτε επεξεργασία και αφαίρεση των δεδομένων επικοινωνήστε μαζί μας.

Με ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Τα δεδομένα παραμένουν στην ιστοσελίδα και τα συστήματα μας εκτός των περιπτώσεων που αναφέρονται πιο πάνω (Google Analytics, Facebook Pixel, Mailchimp κτλ).

Οι διευθύνσεις email που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, παραγγελίας και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα δεν μοιράζονται με τρίτους.

Επεξεργασία & διαγραφή δεδομένων

Σεβόμενοι το ανθρώπινο δικαίωμα για απόρρητο μπορείς να μας στείλεις ένα μήνυμα για να επεξεργαστείς τα δεδομένα σου (να αλλάξεις email ή οτιδήποτε) ή να τα αφαιρέσουμε εξ ολοκλήρου.

~

Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική για εμάς, για αυτό και δίνουμε προτεραιότητα στο πως αποθηκεύουμε, επεξεργαζόμαστε και χειριζόμαστε τα δεδομένα.

Για οποιαδήποτε απορία, είμαστε στην διάθεση σου.

Σε κανέναν δεν αρέσουν τα popups, αλλά το newsletter μας αρέσει σε πολλούς.

Κάνε εγγραφή στο “Good Newsletter” μας και ετοιμάσου γιατί το inbox σου πρόκειται να γεμίσει ελπίδα. Ήδη πολλοί είναι μέσα! Εσύ;